Švyturio arena švenčia gimtadienį!

2024-07-28

Švyturio arena, svarbi Klaipėdos kultūrinio ir sportinio gyvenimo dalis, šiemet švenčia 13-ąjį gimtadienį. Per šiuos metus arena tapo gerų emocijų epicentru, vieta kurioje vyksta vieni didžiausių renginių Vakarų Lietuvoje. Švyturio arenos komanda dėkoja visiems, kas prisidėjo prie šios nepaprastos kelionės.

Švyturio arenos istorija

Švyturio arenos istorija prasidėjo 2011 metų liepos 28 dieną, kai arena pirmą kartą atvėrė savo duris. Nuo pat pirmojo renginio ji tapo svarbia vieta Klaipėdos kultūriniame ir sportiniame gyvenime. Čia vyko ne tik žymiausių pasaulio ir Lietuvos atlikėjų koncertai, bet ir tarptautinės sporto varžybos, mugės, parodos bei kiti renginiai. Švyturio arena per šiuos metus parodė savo gebėjimą pritraukti įvairiapusius renginius ir sukurti nepamirštamus įspūdžius lankytojams.

Renginiai ir naujienos

Žengdama į paauglystės metus, Švyturio arena su nekantrumu laukia dar daugiau akimirkų, kurios bus kuriamos kartu su lankytojais. Kiekvienas renginys, šventė ir kiekviena akimirka yra svarbi arenos istorijos dalis.

Norėdami sužinoti daugiau apie būsimus renginius Švyturio arenoje, apsilankykite renginių polapyje. Čia rasite naujausią informaciją apie koncertus, sporto varžybas ir kitus renginius, kurie vyks artimiausiu metu.