Klaipėdoje prasideda „Lietuvos balso“ filmavimai

2024-10-03

Dvikovų filmavimai Klaipėdos Švyturio arenoje įvyks jau šiandien 16:00 val. ir 20:00 val. Nokautai – šeštadienį 13:30 val. ir 20:00 val. Kryžminės kovos, kuriose paaiškės dešimt dalyvių keliaujančių į didįjį projekto finalą – sekmadienį, 17:30 val.

„Į Klaipėdą sugrįžome su nauja energija, kurios jau pilna Švyturio arena. Čia jau gaudžia arenos sienos nuo dalyvių repeticijų prieš dvikovų šou. Šiemet Klaipėdos laukia ypatingos muzikos kovos, kurias esame pasiruošę pagardinti išskirtinėmis staigmenomis.

Neabejoju, kad susirinkusiems žiūrėti filmavimų gyvai bus labai įdomu pirmiems stebėti visų penkių mokytojų dinamiką. Prie Jessicos, Beno, Manto ir Gabrielės pirmąkart prisijungs Free Finga, iki šiol savo komandą rinkęs atskirame slaptajame kambaryje.“ – sako projekto vyriausiasis prodiuseris Gediminas Jaunius.

Švyturio arenoje laukia išties ypatingi pasirodymai – šeštadienį čia duetus sukurs Jessica Shy kartu su grupės „Antis“ lyderiu Algirdu Kaušpėdu, Gabrielė Vilkickytė ir Gamka, Free Finga ir Egidijus Sipavičius, Benas Aleksandravičius ir Andrius Mamontovas, Mantas Jankavičius pirmą kartą scenoje pasirodys su savo sūnumi Benu.

Atvykite pamatyti užkulisius!